30 жовтня 2010р. відбувся районний День спільноти Руху Світло-Життя.

В Хмельницькому районі (в структурі Руху) в парафії Святого Розарія що в Шаровечці відбувся День спільноти Руху Світло-Життя, в якому взяли участь  родини „Домашньої Церкви”, молодь, діти, священики, богопосвячені особи з семи парафій. Тема осіннього Дня Спільноти: „Голос Слова – Об’явлення”. Учасники Дня Спільноти задумувались над значенням Слова Божого через яке Бог промовляє до кожного з нас.



Все розпочалося від спільної Агапи і привітання. Пізніше о. Ярослав сказав катехезу, в якій приблизив тему формаційного року в нашому Русі: „Слухати Господа” та звернув увагу на Слово Боже яке входить в історію спасіння і історію кожної людини. Після катехези відбулося ділення Словом Божим в групах та Намет Зустрічі. Звичайно, не забракло свідчень учасників, які в своєму особистому житті досвідчили дії Божого Слова.
Також під час Дня Спіоьноти діти мали свою окрему зустріч. На якій пізнавали постать пророка Авраама, який став для них прикладом людини що слухає голос Бога і з довірою виконує Його волю.
Закінчився День Спільноти урочистою Службою Божою разом з місцевими парафіянами.