Відбулася Оаза Молитви для молодшої молоді



З 12 – 14 жовтня 2012р. у с. Гвардійське в Центрі Світло-Життя відбулася Оаза Молитви для молодшої молоді. Участників приїхало на диво дуже багато. Темою цієї Оази була перша Божа заповідь – «Нехай не буде в тебе інших богів окрім Мене». Також на цій Оазі ми переживали початок року Віри. Я була аніматоркою групи дівчат. На зустрічі в групах нашим завданням було зробити символічного божка та зуміти побачити ідолів яким ми поклоняємося в нашому житті. Ми взяли те, стосується нас найбільше. У нашій групі дівчат
ми зробили божка – ляльку. Ми відкрили, що цей божок є в кожній людині, адже ми усі хочемо бути схожими на відомих людей, зірок і навіть на наших друзів. Ми фарбуємо волосся, одягаємося так само, як вони. Ми починаємо навіть любити ту їжу, яку вони люблять. Іноді ми навіть не маємо своєї власної думки. Цим самим ми зменшуємо свою самооцінку а також  ображаємо Бога, який нас створив особливими і неповторними.
Бог наділив нас розумом. І ми повинні думати своєю головою. Мати свої інтереси і цінності. Ми маємо вільну волю і усе залежить від нас, від нашого вибору. Ми самі вибираємо, хто для нас найважливіший і кому маємо поклонятися, Богові чи різним божкам.
Я впевнена, що з Божою допомогою, з молитвою, ми зробимо правильний вибір в нашому житті. Але не забуваймо також, що Ісус падав і вставав. Тому кожна наша невдача нехай завдяки Його допомозі стане початком наших вдач! 
                                                                                                                             Вероніка

 Запрошуємо на наступну Оазу Молитви, яка відбудеться з 14 по 16 грудня!
Не забудьте повідомити про свою присутність. Більше інформації тут