Відбувся дієцезіальний День Спільноти Руху Світло-Життя

7 вересня 2013 року в с. Гвардійське відбувся Дієцезіяльний День Спільноти Руху Світло-Життя на тему "Народитися наново". Майже з всіх районів нашої дієцезії приїхали учасники оазового Руху Родин, щоб як одна сім’я розпочати тематичну формацію на наступний 2013-2014 рік. Нажаль не багато було учасників молодіжної оази, але ті що, були дали чудові свідчення дії Бога у їхньому житті.

Слава Богу, перший з чотирьох формаційних Днів Спільноти на тему: «Народитися наново через віру» пережили в радості та готовності до служіння.
Єпископ Леон Дубравський, котрий очолив Святу Євхаристію, призначив нового дієцезіального модератора Руху Світло-Життя для Кам’янець-Подільської дієцезії - о. Петра Глувку.
Вітаємо о. Петра з призначенням. Бажаємо Божого благословіння для плідного служіння і заступництва покровительки нашого Руху Непорочної Матері Церкви.
Дякуємо також нашому о. Ярославу Гонсьореку, котрий багато років (12) служив розвитку та удосконаленню Руху Світло-Життя на Україні, за його постійну турботу про духовне зростання родин, молоді, дітей, дорослих, за всі проведені Оази, реколекції. Молимось зо отця Ярослава, пам’ятаємо, і сподіваємось на подальшу співпрацю для зростання Оазової формації в Україні.