Всеукраїнське Паломництво Круціяти Визволення Людини



25-26 жовтня 2014 у Володарськ-Волинську
"Визволення від страху – радість Євангелія"
 Дорогий Брате, дорога Сестро!
Від щирого серця запрошуємо Тебе на спільне пережиття ХІІІ Всеукраїнського Паломництва Круціяти Визволення Людини, яке відбудеться в парафії Преображення Господнього в смт Володарськ-Волинський Києво-Житомирської дієцезії 25-26 жовтня 2014 року.
На цій молитовній зустрічі всі, хто небайдужий до проблеми поневолення будуть черпати цілющу Божу благодать та світло, які допоможуть подолати життєві негаразди.
На даний момент всі переживаємо випробовуння: неспокій наближуєтся до серця і стртах намагаєтся відібрати в нас надію та євангелічну радість. Коли наші брати проливають кров, кожен з нас питає: чи я є вільною людиною?, чи ми є вільним суспільством?
Нещодавно Єпископи України, розпочинаючи програму «20 перших субот місяця» під гаслом «Непорочне Серце Марії – жива надія для України», згадали слова кардинала Ратцінгера, який відзначив колись, що наші серця, очищені і об'єднані з Серцем Марії та відкриті для Бога, сильніші від гармат і всіх видів зброї.
Ми переконані, що Круціята Визволення Людини, як Діло Непорочної, бореться саме цією надприродньою зброєю.
На закінчення Паломництва (після ранкової Служби Божої) відбудеться зустріч Дияконії Визволення. Можливо цього разу і Тебе, Брате чи Сестро, Господь покличе стати учасником даного служіння!
І пам’ятайте, що радість в Господі – сила наша! (Не 8,10) Ці слова старозавітного пророка Неємії є актуальними сьогодні як ніколи! 


Для кращої організації Паломництва просимо ПОВІДОМИТИ ПРО СВОЮ УЧАСТЬ до 22 жовтня 2014 року! Тел.: 067 71 06 982 (Андрій та Анжела Сидорчуки)
Адреса:
Житомирська обл., смт Володарськ-Волинський, вул. Червона Площа, 6
Організатор:  Дієцезіальна Дияконія Визволення Києво-Житомирської дієцезії
тел.: 096 25 19 967 (Олена Шевченко
 Більше інформації про Круціяту Визволення Людини - ТУТ