Розпочалися відвідини сімей Домашньої Церкви Іконою Святої Родини

1 листопада 2015р. в катедрі у Камянці-Подільському розпочалися відвідини (перегринація) наших сімей Іконою Святої Родини з Назарету, яка є знаком Домашньої Церкви Руху Світло-Життя.  

Відповідальною парою за відвідини Ікони Святої Родини в нашій дієцезії є подружжя Юлії і Олега Мрачковських з Шаровечки, які були також ініціаторами цієї події. Контакт до них - 0979930881 (Юлія).

Ікона в сім'ї Войцехівських

Ікона в сім'ї Осецьких


Образ Святої родини був у домі Марії і Яна Грумніцьких 9-10 грудня.

06/12 - Ікона в сім'ї Янчишиних

01/11/2015 Ікона почала свою подорож в Кам'янці-Подільському з сім'ї Ареф'євих.

07/11 Ікона Святої Сімї перебувала в сім'ї Абрамових.


3 листопада Ікона знаходиться в сімї Заремських. Молимося за них.
Отець Єпископ Леон Дубравський поблагословив ікону Святої Родини і вручив її першій родині з Кам’янець - Подільського району. Від сьогодні в кожній сімї нашої спільноти ікона перебуватиме 24 години. Чекайте на ці відвідини і моліться за сімю Арєфєвих Віталіка і Вікторію, в яких зараз Ікона.


З цієї нагоди модератор Руху написав до нас лист:
Дорогі сім’ї Домашньої Церкви Руху Світло-Життя
Розпочинаємо відвідини (перегринацію) наших сімей Іконою Святої Родини з Назарету , яка є знаком Домашньої Церкви Руху Світло-Життя. Тепер, Ісус, Марія і Йосиф приходять до Вашого дому в Іконі. Їх візит має бути нагодою до молитви та переоцінки вашого подружнього життя, того як переживаєте своє Таїнство Подружжя та участь у Домашній Церкві. Нехай відвідини Святої Родини зміцнять Вас на спільній дорозі до святості.
Коли Ікона буде у Вашому домі – уся наша спільнота буде за вас молитися. Прийміть цей дар заступницької молитви Церкви і дозвольте пізнати вас через те, що надішлете  мені ваші фото з Іконою, щоб я  міг розмістити їх на нашому сайті аби всі бачили за кого молитися.
            Ви також моліться за всю спільноту. Маю надію, що спільно випросимо у Христа Святого Духа, щоб в Його силі, як говорить гасло цього року, ставати Живою Церквою.
Також чекаємо на ваші свідчення в електронному варіанті – розмістимо їх на інтернет сторінці Руху. Нехай це допоможе іншим відкритися на благодаті від Святої Родини. 
Разом з Іконою приходять до Вашого дому мощі  святих Людвіка і Зелі Мартен (батьків Святої Терези від Дитятка Ісус )вони перші святі, які були канонізовані як подружжя  папою Франциском 18.10.2015. Від імені нашої спільноти, я офіційно попросив Відповідальну пару за Домашню Церкву в Польщі та Генерального Модератора Руху Світло-Життя, щоб це святе подружжя було визнано покровителями Домашньої Церкви. Найближчим часом буде прийняте рішення в цій справі.  Добре пізнайте це святе подружжя, також коли їх мощі будуть у вашому домі. Нехай Вони заступаються за Вас, а приклад їх життя надихає до святості.
Нехай Господь Вам благословить і до швидкого побачення на різних реколекціях!


30.10.2015р.                                                                                                          О. Петро Ґлувка
Дієцезіальний модератор Руху Світло-Життя
Кам’янець-Подільської дієцезії