Промінь Божого Світла подорожує по району Полонне



Вже тиждень Промінь Божого Світла подорожує по району Полонне Домашній Церкви кам’янець-подільської дієцезії розпочавши з парафії Св. Дороти м. Славута.
21листопада 2016р похмурого холодного дня нас відвідала ікона Святої Родини з Назарету та мощі Святих Зелі та Людвіка Мартен, батьків Св. Терезки від Дитятка Ісуса. І як колись Св. Родина у своїх подорожах послуговувалась осликом, так і сьогодні ікона Св. Родина скористалась послугами Модератора руху Світло Життя  Кам’янець-Подільської дієцезії отця Петра Глувки (як він сам сказав на привітання).
Скільки було радості і трепету у всіх присутніх тут членів кола Домашньої Церкви та спільноти «Дорогоцінної перлини».
На протязі всієї Святій Служби не покидало відчуття свята - хотілось обійняти цілий світ. А слова, сказані о.Петорм під час проповіді до глибини душі торкнулись кожного.
Далі було знайомство за чашкою запашного чаю з родинами Домашньої Церкви та жінками, які належать до спільноти «Дорогоцінної перлини».
Дуже хочемо подякувати нашому настоятелю, о. Яну Шаньцу за його невтомну працю та служіння, адже він опікується не тільки нашими колами, а ще й маємо 5 Розарієвих кіл та потрібно доїжджати на села де провадить Св. Службу.
Але повернемось до головного – наших гостей. Ікона Святої Родини з Назарету та мощі Святого подружжя  подорожують з родини в родину, з парафії в парафію. Першими запросити їх до себе мала змога змогу
родина Шурхаєвих – аніматорська пара. 











Потім відвідала родини Бондар,



 Климчук,














Стінських,

 Садовських, 














Могирчук,


 Бережних-Хойни,














 Осасюк, 

Токар 














Яремчук i Соболевських,


Опанасюк












 родина Чернецьких

Згодом Ікона Святої Родини та мощі Святих подорожуватимуть по сім’ях м. Шепетівка, Плолонне та Понінка.