ЧАС ЄДНОСТІ

16 вересня 2017 року в Центрі Світло-Життя в с. Гвардійське Хмельницької обл. відбулась зустріч Дієцезіального кола Домашньої Церкви Кам’янець-Подільської Дієцезії.  


В цій зустрічі брали участь дієцезіальний модератор Руху Світло-Життя отець Петро Глувка, пані з ІНМЦ  Тереза і Барбара,  приїхали модератори районів Мурафа і Шаргорода отець Віталій Розовський і отець Едуард Семко і майже всі районні пари нашої дієцезії, а саме з районів Городок, Дунаївці,  Мурафа, Полонне, Вінниця, Хмельницький, Шаргород. Важливою подією цієї зустрічі були вибори нової дієцезіальної пари Домашньої Церкви. Своє трьох річне служіння дієцезіальної пари закінчили Наташа і Андрій Обруч з м. Хмельницького, а розпочали служіння - Оксана і Валентин Ястремські з м. Городка. Також були призначені нові відповідальні за Круціяту Визволення Людини в нашій дієцезії Олена і Анатолій Полякевичі.




Зустріч закінчилась Євхаристією.


«СЛУГИ ВИБРАНІ ТА ПОСЛАНІ НА ВЗІРЕЦЬ ХРИСТА СЛУГИ» під таким гаслом 17.09.2017 року розпочався дієцезіальний День Спільноти Руху Світло-Життя в якому взяли участь понад 200 учасників.

Розпочався День спільноти Божественною Літургією, яку очолив дієцезіальний модератор отець Петро Глувка, а на завершення її, урочисто був прийнятий до спільноти Домашньої Церкви новий круг із м. Волочиська і отримала благословіння на служіння районної пари Вінницько-Барського района подружжя Людмили і Анатолія Хлопячих.

 










Цей день спільноти був багатий на свідчення з пережитих літніх оаз.














Знаком єдності спільноти була родина  з Греко-Католицької Церкви , це родина Атаман: отець Мар`ян, його  дружина Юлія та їх діти, з м. Івано-Франківська. Вони також дали  свідчення з Оази аніматорів родин.



Цікавий виклад конференції, поєднаний з читанням Святого Письма отця Павла Росси, розкрив значення походження ім`я Христос, а також як потрібно служити за прикладом Христа Слуги.


Після конференції була праця в групах, на якій обговорювалися питання нашого служіння один одному в подружжі, родині, спільноті.....


Агапа  була проявом милосердя та радісного спілкуванням один з одним. Дякуємо Богу за цей День Спільноти, завдяки якому ми змогли усі разом зустрітись, поспілкуватись, а найголовніше прославляти Бога.

Наталія та Андрій Обруч