Зустріч Дияконії Єдності Руху Світло-Життя в Україні

23 вересня у Вінниці в парафії Божого Милосердя відбулася робоча зустріч Дияконії Єдності Руху Світло-Життя в Україні. Зустріч очолив модератор Руху Світло-Життя в Україні о. Ярослав Гонсьорек. Присутні були дієцезіальні модератори Руху: о. Петро Глувка (Кам’янець-Подільська дієцезія), о. Назар Білик (Львівська архідієцезія), о. В’ячеслав Ковальський (Одесько-Сімферопольська);  також о. Павел Росса (модератор Центру Світло-Життя в Гвардійському), о. Лукаш Слаби (Львівська Архідієцезія), с. Марієтта Мікса (Новоград Волинський), члени Інституту Непорочної Матері Церкви з Гвардійського, пара країни, дієцезіальні пари Домашньої Церкви та інші відповідальні.

Зустріч розпочалася від молитви до Святого Духа з проханням про Його дію в нас та в усьому Русі Світло-Життя в Україні, щоб міг плідно служити для спасіння душ та будування живої Церкви. 
З огляду на закінчення служіння Андрія та Наташі Обруч як дієцезіальної пари ДЦ Кам’янець-Подільської дієцезії їм була виражена вдячність за їх віддану працю та представлення новообраної пари Ястремських Оксану і Валентина з Городка. Також привітали нову пару відповідальну за Круціяту Визволення Людини в Україні - Полякевич Лєна та Анатолій з Городка. 
Було також повідомлено про новопризначення дієцезіальним модератором Домашньої Церкви Камянець-Подільської дієцезії отця Владислава Зарічного з Городка.
Під час зустрічі були обговорені між іншим такі питання як: 
- Підсумок літніх оаз
- Дні спільноти в дієцезіях
- Праця над змінами до Статуту Руху Світло-Життя в Україні
- Організація Паломництва КВЛ у Довбиші
- Календар подій на 2017-18рік 
- Всесвітня зустріч Сімей у Дубліні в 2018р
Учасники зустрічі мали також можливість взяти участь у вечірній парафіяльній Євхаристії.
Наступна зустріч запланована на лютий 2018р.

Слава Богу!