Підлітки говорили про чисте серце та любов!

16-18 лютого 2018 р у Центрі Євангелізації Світло-Життя в Гвардійському проходила оаза молитви для молодшої молоді під гаслом «Блаженні чисті серцем». Вона зібрала понад 40 учасників з Хмельницького, Вінниці, Корчака, Гвардійського та навколишніх сіл Гвардійської парафії. Реколекції вели о. Петро Глувка, Тереза Андрущишина та Ірина Іващенко. Для молоді це був винятковий час зустрічі з Богом, іншою людиною та самим собою. Під час конференцій, зустрічі в групах, виконуючи творче завдання, учасники шукали відповіді на важливі питання (що таке любов, як відрізнити любов від закоханості, як виражати свою любов у підлітковому віці, як треба любити по-Божому…), вчилися відкривати дар, яким є чисте серце та шукали антидот на загрози сучасності.
У програмі реколекцій були передбачені Свята Меса, сповідь, адорація, спонтанна молитва, Літургія Годин. Надзвичайно зрушив учасників момент відкривання дивовижної любові Бога до них – на вечірній молитві хлопці й дівчата читали лист від Бога, Котрий переконує в гідності й красі людини, а також у Своїй постійній підтримці. У свідченнях, що пролунали після оази, можна було почути радісну впевненість у тому, що чистота серця можлива, що вона прекрасна і стає джерелом радості й щастя. Адже «благословенні чисті серцем, бо вони Бога побачать».