Відбулися Оазові реколекції для Львівської молоді



27-29 листопада 2015 р. у с. Крисовичі (Мостиський р-н, Львівська обл.) відбулися оазові реколекції для молоді перед Оазою Нового Життя І ступеня, котрі проходили у монастирі Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії.
Ведучим був кс. Лукаш Слаби (адміністратор парафії св. Катерини Александрійської у с. Мишлятичі, Львівської обл.). У проведенні реколекцій йому допомагали: сестра Кароліна із згромадження Сестер Служебниць Непорочної ДМ, клерик Святослав Слобод'ян та оазові аніматори (яких було аж 6 осіб - від ав.). Присутніми були аж 43 учасники, які хотіли пережили цей час з Богом і Його словом.
Реколекції розпочалися святою Месою, яку провадив Модератор Руху Світло-
Життя львівської архідієцезії кс. Назар Білик.
Під час реколекцій ми слухали конференцій, які були присвячені таким темам:
"Діяння злого духа у нашому житті", "Наша воля і воля Ісуса Христа", "Марія".
Конференція, про дію злого духа у нашому житті, пригадала нам, що треба робити, щоб не впасти у його тенета, оскільки він добре знає де є наші слабкі місця.
Злий спочатку атакує наш розум, пізніше починає володіти нашими емоціями, а потім
ми можемо стати одержимими і єдиним виходом з цієї ситуації - молитва екзорцизму.
Не можна недооцінювати свого ворога, бо недооцінивши його ми приречені на
поразку. Важливим і дієвим знаряддям боротьби із злим духом є сповідь, адже через неї ми очищаємось від гріхів. Тому потрібно сповідатись відповідально, бо приховавши якийсь важкий гріх наша сповідь може бути недійсною і її потрібно повторити, для того під час реколекцій, ми мали можливість посповідатися під час Адорації Пресвятих Дарів і. Під час другої конференції, ми почули про те, що наша воля не завжди іде в парі з волею Ісуса Христа, бо ми думаємо, що воля Божа є для нас чимось над людським. Не зважаючи на те, що ми ідемо часом дорогою гріха, Ісус завжди нас тримає міцно за руку і не відпускає. Отож потрібно слідкувати, щоб наша воля завжди була згідною з волею Ісуса Христа.
Остання наука, була присвячена Діві Марії, яка є нашою Матір'ю, до котрої маємо звертатися увесь час, адже вона нас розуміє і допомагає. Маємо до неї приходити із подяками і з проханнями. Вона є нашою посередницею у Бога, і нехай ми про це ніколи не забудемо.
За все те, що ми почули на реколекціях, за кожного з нас нехай буде — Слава Господу.
Всіх бажаючих більше дізнатися про Рух Світло-Життя, запрошуємо на оазові реколекції, які відбудуться 29-31 січня 2016 р., у Вищій Духовній Семінарії св.
Йосифа у м. Львові-Брюховичах.
P.S. Наша оазова група на ФБ: https://www.facebook.com/Рух-Світло-Життя-
Львівської-архідієцезії-латинського-обряду-232784596757748/
і маємо сторінку в інтернеті: http://oaza.lviv.ua/
Текст: Маріуш Кордек і кс. Назар Білик
Фото: кл. Святослав Слобод'ян