ОАЗА: ЯЗЛОВЕЦЬ 2017

Хочемо подякувати Господу за пережиту Оазу Нового Життя для родин  І ступеня в с. Язловці за те, що два тижні перебували в піднесеному духовному зростанні.

Щодня переживали одну з таємниць розарія. Тому в ці дні були близько Бога. День розпочинався з ранкової молитви, під час намету зустрічі могли особисто зустрічатися і розмовляти з Господом. Також щоденно під час Євхаристії приймали до свого серця  Ісуса, Свого Господа і Спасителя.


Ми перебували в надзвичайно гарній місцевості: там чудові краєвиди і історичні пам’ятки. 








Також для нас були організовані екскурсії.  Водоспад Джурин та Дівочі сльози вражали своєю красою. Милуючись ними, ще більше усвідомили те, що Бог полюбив нас і дає для нас все найкраще.





Переживаючи оазу отримали дуже багато благодатей. На день спільноти спілкувалися по скайпу з нашими братами і сестрами, які переживали ОНЖ І ступеня в Зарічанах та ОНЖ ІІ ступеня в Яблуниці і разом піснями оаз прославляли Господа.
Важливими моментами на оазі були: день примирення, нічне чування, подружня молитва, подружній діалог, відновлення таїнства шлюбу.

Хочемо подякувати о. Петру Глувці за те, що доклав неймовірних зусиль для того, щоб оаза відбулася і була плідною. Також аніматорам,  які служили сім’ям; дитячим аніматорам, які чудово навчали, гралися і проводили час з нашими дітьми; клерику Леоніду, якого полюбили не тільки діти, але й дорослі за його простоту і служіння.



Прагнемо, щоб цей дух оази, який ми отримали, ми несли в різні куточки України і ділилися ним з людьми, які будуть зустрічатися на нашій дорозі.

                                            Сім’я Оріховських Іван і Наташа