Лист Єдності Оази Нового Життя ІІІ ст.

Слава Ісусу Христу!
Дорога спільнота!!!
Ми, Оаза Нового Життя ІІІ ст., протягом 15 днів (з 03-19.07.2017р.) заглиблювалися в таємницю Церкви і навчалися, за прикладом Непорочної, ставати знаряддям Бога в її будуванні.
Ми вдячні Богу за пізнання історії нашої Церкви, за приклад мучеників, святих, за кожну святиню в Римі та за наші храми України, і віру наших предків. Ми досвідчили єдності Церкви, що протягом віків становить одне Тіло Христове.
Благословінням для нас були зустрічі з пастирями Церкви (кардиналом Зеноном Ґрохолевським, архієпископом Мечиславом Мокшицьким та єпископами Леоном Дубравським, Радославом Змітровичем, Яном Немцем, Віталієм Скомаровським, Станіславом Широкорадюком, Едвардом Кавою, Казимиром Гурдою), пережиттям відпусту в Санктуарії Божої Матері Летичівської та участі в центральних урочистостях 100-ї річниці Фатімських об`явлень в Санктуарії Божої Матері Бердичівської.
 ОНЖ-ІІІ ст.  це особлива оаза. Ми усвідомили відповідальність у передаванні віри нашим дітям, родині і усім людям. Також відчули покликання до служіння 
та найвищого виміру любові  Агапе.
Просимо всю спільноту про молитву за наші родини, щоб були відкриті на діяння Святого Духа, мали одне прагнення – чинити Волю Бога і мали сміливість бути «світлом для світу», за єдність і мир у наших сім`ях, кругах, районах, дієцезіях та Україні.

З великою повагою і любов’ю ОНЖ-ІІІ ст. під проводом модератора оази о. Павла Росси.
 с. Гвардійське – м. Кам`янець-Подільський 2017 р. (Лист Єдності)